Panic a recuperat cumva 400.000 de dolari in console Playdate furate dupa o livrare esuata

Panic a recuperat cumva 400.000 de dolari in console Playdate furate dupa o livrare esuata

Panic a recuperat aproape 400.000 de dolari în console Playdate furate mai devreme în acest an. Compania a găsit prada, constând în aproximativ 45 de cutii, joi, în fața unui restaurant neterminat din North Las Vegas.

Drama a început când FedEx a livrat greșit un transport de aproximativ 2.000 de console Playdate. În loc să le lase la centrul de distribuție al Panic, șoferul a descărcat marfa la un șantier de construcții din apropiere. Co-fondatorul Panic, Cabel Sasser, a informat presa despre incident în timpul unei sesiuni de întrebări și răspunsuri la GDC 2024 din martie.

Sasser a spus că angajații nu au observat unitățile lipsă până când nu au făcut inventarul, la ceva timp după livrarea greșită. Reprezentanții FedEx au spus conducerii că înregistrările arătau că șoferul a livrat corect pachetele. Un lucru similar s-a întâmplat cu un transport anterior, așa că angajații au verificat locația greșită. Totuși, nu era nimic acolo.

„Este un fel de dramă adevărată,” a remarcat Sasser.

În acel moment, majoritatea companiilor ar fi considerat pierderea ca pe o pierdere și ar fi mers mai departe, dar pentru o companie mică, jumătate de milion de dolari în mărfuri furate este o problemă mare și este considerată legal furt calificat, așa că Panic nu avea de gând să renunțe atât de ușor.

Presupunând că firma a notificat Poliția din Las Vegas, totuși, există doar atât de mult pe care poliția îl poate face, iar astfel de incidente tind să fie neglijate din lipsă de indicii fizice. Așadar, Panic a făcut propria anchetă și, în cele din urmă, a determinat hoțul/hoții să returneze transportul la un restaurant din apropierea centrului său de distribuție. Compania a postat fotografii cu bunurile returnate, arătând restaurantul neterminat cu depozitul Panic în fundal.

Postarea Panic pe X a fost vagă în ceea ce privește detaliile investigației și cum a reușit să determine banditul să returneze proprietatea aproape intactă. A notat că unele cutii au fost deschise și conținutul lipsea. De asemenea, a afirmat că știa că cel puțin câteva console Playdate au fost vândute. Compania a promis că va împărtăși toate detaliile într-un podcast viitor.

Pierderi de jumătate de milion de dolari și recuperarea majorității acestora ulterior este o experiență stresantă. Totuși, Playdate a recunoscut că „s-a bucurat” de munca de detectiv și a glumit că ar trebui să rebranduiască unitățile furate ca ediția limitată Playdate Hot.

„Pentru moment, acesta a fost cel mai bun rezultat posibil, rezultatul multor ore și muncă de detectiv, (ceea ce, bine, ne-a plăcut),” a recunoscut compania. „Întrebarea reală este, putem să le vindem ca o ediție limitată? Playdate Hot.”