Optimizare site

Optimizarea web ( Search Engine Optimization - SEO ) este un proces prin care se urmăreşte îmbunătăţirea calităţii unei pagini web şi creşterea relevanţei cuvintelor cheie pentru care se face această optimizare web.

Avantajele optimizării web sunt multiple:

  • Sporeşte numărul de vizitatori proveniţi din motoare de căutare; aceştia ajung pe site – ul dumneavoastră .
  • Creşte notorietatea serviciilor / produselor firmei dumneavoastră.

Optimizare site realizata de Nidweb

NidWeb realizează optimizare web pentru conţinut ( prin adăugarea sau modificarea conţinutului site – ului pentru creşterea relevanţei ), a codului sursă ( corespunzătoare standardelor XHTML ) şi crearea arborelui de link – uri astfel încât motoarele de căutare să acceseze uşor toate paginile web din site – ul dumneavoastră.

optimizare site pentru motoarele de cautare

Una din modalitatile de optimizare a site - ului este insasi design-ul acestuia. Realizarea web design folosind CSS, ceea ce este recomandat in prezent, face ca site-ul sa fie incarcat usor in browser, iar continutul sa fie citit rapid de motoarele de cautare

NidWeb asigură înregistrarea site – ului dumneavoastră pe marile motoare de căutare: Google Search, Yahoo Search, Bing etc.

Realizam de asemenea optimizarea site-ului prin inscrierea site - ului in numeroase directoare romanesti si straine. Alegerea link-urilor catre site - ul dumneavoastra, va promova site - ul pe motoarele de cautare.

Serviciile profesioniste de optimizare web şi creare site fac din Nid Web alegerea dumneavoastră. In prezent, folosim aceasta promovare pentru motoarele de cautare ca parte a unui plan de online-marketing integrat. Detalii aveti aici. Va steptam sa ne contactati, pentru a stabili impreuna cea mai potrivita strategie pentru firma dumneavoastra.

Articole utile pe aceasta tema: