Mai aproape prin Social Media

Orice companie, institutie sau ONG, de a carui succes depinde de apropierea fata de public sau clienti, are nevoie de o reprezentare proactiva in mediile sociale.

social-media In zilele noastre, aceste medii sociale virtuale au mare succes datorita simplitatii in ceea ce priveste operarea in cadrul acestora, utilizatorii putand tine in permanenta legatura cu prietenii, familia, colegii de servici sau partenerii de afaceri, toti acestia adunati laolalta. Un alt factor ce a condus catre succesul enorm al acestor platforme de socializare este dat de largul orizont pe care utilizatorul il are in ceea ce priveste exprimarea gandurilor, conceptiilor, simpatiilor si de ce nu si antipatiilor.

Prin urmare, devenise o chestiune de timp pana cand aceste platforme de socializare aveau sa se apropie de zona business, permitandu-le agentilor economici si marilor corporatii sa-si propage ideile si ofertele tuturor celor interesati. Desi nu pare a fi un stil profesionist de promovare, fenomenul Social Media a avut un succes enorm datorita rapiditatii cu care o pagina a unei anumite institutii sau companii se apropia de persoanele fizice, cei mai comuni dintre utilizatorii retelelor sociale si principalii vizati pentru a fi transformati in clienti in viata reala.

Site-urile de socializare, precum Facebook, ofera companiilor multe facilitati in a-si creea o pagina de promovare atractiva, precum si oferirea de statistici in ceea ce priveste persoanele care urmaresc activitatea respectivei companii sau institutii. Prin postarile pe care admin-ul de pagina le face, va atrage un numar, de dorit, foarte mare de aprecieri, lucru care ofera informatii relevante despre modul in care este privita compania si care este perceptia utilizatorului obisnuit cu privire la activitatea si viziunea companiei. De asemenea, retelele de socializare reprezinta o platforma foarte eficienta de atragere a clientilor in viata reala, castigandu-i prin postari de calitate, care incearca in primul rand sa se apropie de acestia, promovandu-si ofertele speciale, reducerile de pret si avantajele serviciilor sau produselor oferite de respectiva companie.

Nu ratati oferta noastra de promovare pe internet, printr-un plan integrat de marketing!