Cum sa castigi trafic

Foarte multe site-uri si articole de succes vorbesc despre cum sa castigi trafic si care sunt pasii ce trebuie urmati, insa prea putin ne intereseaza parerile lor momentan deoarece vreau sa-ti indrept atentia catre un alt mod, mai interesant, care nu are nevoie de nici o alta confirmare pentru ca sigur il practici fara sa-ti dai seama – traficul prin obisnuita.

Mai exact, majoritatea dintre noi suntem obisnuiti ca atunci cand deschidem o pagina de internet sa vizitam cateva site-uri tinta, astfel ca fie vorbim de casuta postala electronica, un site de stiri sau un blog, ideea este ca ne-am obisnuit si este greu sa ne dezvatam.

Atunci cand iti construiesti o pagina web este important sa incerci pe cat posibil sa-ti atragi astfel de indivizi, insa majoritatea au deja preferinte si trebuie sa-i impresionezi pe deplin. Respectul pe care il primesc ca si vizitatori sau clienti precum si viteza cu care se misca un site sunt doua lucruri peste care nu poti trece cu vederea. Continutul este de asemenea important, astfel ca macar de doua ori pe saptamana trebuie sa adaugi materiale noi precum articole, fotografii, pareri si multe altele. Nimeni nu iti va salva site-ul intr-un fereastra ce se deschide automat odata cu pornirea unui browser daca vei avea aceleasi informatii vechi de un an de zile.

In concluzie sunt cativa factori pe care este absolut necesar sa-i ai in vedere, insa odata ce reusesti sa-ti faci o serie de vizitatori adictivi practic de pagina ta web atunci inseamna ca ai reusit sa faci doua mari lucruri importante: in primul rand ai construit un website impecabil din punct de vedere al continutului si al balantei dintre functionalitate si respect pentru vizitatori, iar in al doilea rand ti-ai format un prag de vizitatori minim pe care il vei avea chiar si in cele mai negre zile din punct de vedere al optimizarii pentru motoarele de cautare.