Entuziasmul de a face tot dintr-o data

Sunt sigur ca toata lumea cunoaste sentimentul de nestapanire cand o noua idee rasare in cap. Parca ai vrea s-o pui in aplicare exact in momentul de fata si nimic nu mai conteaza.

Majoritatea dintre cei care isi deschid site-uri cunosc aceasta senzatie, astfel ca odata ce o idee a patruns adanc in minte nimic nu mai are valoare din jur pana cand web site-ul nu este terminat. De fapt, daca pana a doua zi domeniul nu este cumparat si hostingul platit macar inseamna ca totul este destinat esecului, insa lucrurile nu stau chiar asa.

Acest entuziasm este foarte bun deoarece te impulsioneaza sa faci treaba, insa el trebuie sa existe pe intreaga perioada a proiectului. In majoritatea cazurilor entuziasmul nu tine mai mult de doua zile, dar in aceste doua zile pot fi facute greseli majore de web design. In primul rand, una dintre cele mai importante greseli este publicarea continutului intr-un timp foarte scurt. Prin urmare, daca ai un site pe care abia l-ai deschis este preferabil sa te limitezi la un articol odata la doua zile sau macar un articol pe zi. In schimb, din dorinta de a evolua cat mai repede foarte multi oameni posteaza continutul tot odata, iar apoi urmeaza o lunga pauza de inspiratie.

Totul trebuie sa decurga natural in constructia unei pagini web, astfel ca nu este deloc indicat sa fortezi nota in nici o situatie. De asemenea, daca vorbim despre un site pe care l-ai construit cu ceva vreme in urma, dar l-ai abandonat din diferite motive, trebuie sa-l pui din nou pe picioare treptat. Acest lucru inseamna ca un articol la doua-trei zile este foarte indicat, macar cateva saptamani pana Google observa din nou miscare si incepe o indexare mai atenta a paginilor. Nu forta nota si incearca sa-ti pastrezi entuziasmul mai mult de doua zile, iar totul va decurge bine.