Un site perfect

In momentul de fata nu se poate vorbi despre un site perfect realizat, iar eu sunt de parere ca nici macar Google nu este perfect din toate puntele de vedere.

De fapt, perfectiunea este un termen relativ pe care nu-l putem atinge, insa merita sa incercam in permanenta, deoarece doar asa suntem siguri ca investim timp intr-o lucrare de calitate. Prin standarde din ce in ce mai inalte vei reusi sa intreci competitia si ajungi intr-o buna zi exact acolo unde iti doresti.

Prin urmare, avand in vedere cele enumerate mai sus, nu trebuie sa disperi daca vezi ca odata ce ai terminat constructia unei pagini web apar fel de fel de probleme. Pe langa faptul ca esti om si este normal sa gresesti, mai sunt si multe elemente de natura tehnica pe care nu le-ai anticipat din timp. Asadar, un site perfect nu cred ca poate fi realizat de oameni, ci poate de masinarii avansate si bine puse la punct, intr-un viitor indepartat.

Cu toate acestea, trebuie sa urmaresti un desen schitat dinainte, deoarece este un chin sa-ti folosesti imaginatia chiar in timp ce construiesti site-ul. In aceasta perioada esti atent sa nu gresesti atunci cand vine vorba de partea tehnica si chiar daca imaginatia joaca un rol important in continuare, tu ca web designer trebuie sa ai in minte deja o schita bine formata pentru a respecta atat cerintele clientului cat si pentru satisfactia personala a unei lucrari executate bine, poate chiar perfect.

De asemenea, cu cat stii mai multe limbaje de programare si ai mai multa experienta in domeniu cu atat iti va fi mai usor sa progresezi si sa oferi celor ce te contacteaza servicii mai calitative si mai profitabile din punct de vedere al banilor investiti si al timpului pierdut cu asteptarea termenului de finalizare.