Promovarea web

Cu toate ca promovarea web nu poate fi considerata o parte integrata a web designului, ea este deosebit de importanta daca iti doresti succesul in mediul online. Indiferent pe ce sector vrei sa castigi teren, concurenta vei gasi din plin, deoarece nisele profitabile au scazut considerabil si sunt pe cale de disparitie la ora actuala.

optimizare

Modalitatile prin care poti sa ajungi cunoscut in mediul virtual sunt nenumarate, insa nu toate sunt la fel de eficiente. Printre cele mai indicate se numara optimizarea pentru motoarele de cautare, insa in ultima vreme aceasta a capatat un aspect diferit fata de ceea ce cunosteam in trecut, astfel ca se indreapta foarte mult catre social-media. Cu alte cuvinte, mai importante decat orice tehnici SEO sunt persoanele care iti viziteaza pagina si comenteaza, astfel ca o parere lasata de un utilizator te poate ajuta, chiar daca este critica. Google spre exemplu, isi doreste sa vada comunicare, interactiune si vizite repetate pentru ca astfel iti va considera site-ul bun.

Blogurile au devenit mai mult decat un hobby, astfel ca posesorii lor incaseaza bani frumosi daca au in spate ceva experienta si cativa vizitatori. Prin urmare, un advertorial este o idee geniala de a iesi in evidenta. Pentru inceput vei atrage vizitatorii respectivului blog, iar acest lucru nu poate decat sa te bucure. Mai apoi, motoarele de cautare iti vor indexa mult mai repede si mai bine site-ul, deoarece intr-un advertorial sunt incluse si cateva link-uri, iar blogul fiind de calitate ai doar de castigat.

Daca vrei sa ai o sansa in aceasta lume online dominata de site-uri puternice care isi fac loc in orice domeniu, atunci nu neglija promovarea web pentru ca degeaba investesti sume astronomice in web design, daca oamenii nu stiu despre site-ul tau si nici n-au nici o modalitate prin care sa afle.