Ceva nou in permanenta

Pentru succesul site-ului tau nu este necesar doar un web design bun si o promovare solida, ci si content nou in permanenta. In primul rand Google apreciaza site-urile pe care oamenii comenteaza, se cearta chiar si isi petrec o mare parte din timp, deoarece acestea sunt considerate a fi relevante.

Pe masura ce timpul trece, inginerii care lucreaza la acest motor de cautare reusesc sa deosebeasca din ce in ce mai bine un site calitativ de unul facut doar pentru trafic fals si pacalit internauti, deci poate ca in viitor toate tehnicile de promovare care astazi sunt atat de cautate vor deveni cam inutile.

Incearca sa adaugi ceva nou in fiecare zi pentru ca vizitatorii tai sa aiba motivatia sa se intoarca si sa citeasca ceea ce ai tu ai scris. Poate fi un articol sau o stire, nu conteaza ce atat timp cat cel care iti viziteaza site-ul considera relevanta informatia citita. Unele site-uri au o pagina statica de prezentare, iar acest lucru s-ar putea sa afecteze parerea unui individ care zile intregi gaseste acelasi text pe prima pagina. Prin urmare, incearca sa imprimi viata site-ului si sa-l faci atractiv pentru un trafic bine tintit. Nimeni nu are nevoie de copii pe un site in care se vorbeste despre piese de masini, insa cu toate acestea ei pot ajunge acolo in urma unei publicitati prost facute. Mai mult decat atat, vizitatorii valorosi rezultati in urma unei promovori eficiente trebuie mentinuti sub orice forma si ce alta modalitate mai grozava exista decat un content nou macar odata la doua zile?

In concluzie nu neglija acest aspect, deoarece contrar unui web design extraordinar, a unei promovari impecabile si a banilor grei investiti in site el poate fi totusi destinat esecului daca vizitatorii lui nu sunt interesati sa revina zi dupa zi sa citeasca noi informatii.