Site-ul meu are activitate pe Social Media

Facebook, Twitter, Hi5, Google Plus – continua tu lista de aici – sunt niste unelte deosebit de puternice in mana unui individ care doreste sa-si promoveze afacerea lui online. Multe dintre ele iti ofera posibilitatea de a plati anunturi care sa apara in pagina, dar momentan pe noi nu ne intereseaza acest aspect pentru ca acum ne axam pe cuvantul „gratuitate".

Atunci cand iti faci web designul incearca sa incorporezi neaparat si cateva elemente care sa faca legatura intre site-ul tau si marile retele de socializare, deoarece acestea sunt un adevarat monstru in ceea ce priveste promovarea gratuita, eficienta, de calitate si orientata catre un public tinta. Am specificat promovare gratuita deoarece nu costa nici un ban sa-ti deschizi un cont nou de Facebook sau sa creezi o pagina noua din contul actual in care sa-ti promovezi site-ul tau, de haine spre exemplu.

In al doilea rand este si eficienta pentru ca, avand multi prieteni, vei obtine acel trafic de care ai nevoie si cine stie, poate lumea este chiar interesata de produsele tale. Mai mult decat atat, daca macar 1 din 20 de vizitatori da share pe Facebook la pagina ta atunci te vei extinde mai mult decat ti-ai putea vreodata imagina – tot ce conteaza este sa ai un web design atragator, iar clientul sa fie multumit de serviciile tale.

Promovarea prin astfel de mijloace este intr-adevar de calitate si orientata catre un public tinta, deoarece daca ai o pagina web care vorbeste despre retete culinare sa zicem, iti vei face un cont nou si iti vei adauga la prieteni tipul clasic de gospodina din tara noastra : femeie, peste 30 de ani, casatorita si eventual cu 1-2 copii, astfel fiind sigur ca ai prieteni direct interesati de ceea ce tu postezi. Acum nu vreau sa generalizez, insa din punctul meu de vedere, daca dai add friend la astfel de persoane exista sanse mari ca multe din ele sa fie interesate.

In final trebuie sa-ti mai spun sa fii atent la toate aceste mijloace gratuite de promovare si sa incluzi elegant in web designul site-ului tau.