Promovam prin Facebook

Promovarea unui site este o treaba dificila si trebuie sa iei in considerare toate modalitatile existente atunci cand vrei sa ajungi cineva in aceasta jungla online. Web design-ul este bun, deoarece iti va fideliza vizitatorii, insa inainte de aceasta trebuie intai sa-i atragi cumva.

Retelele de socializare precum Facebook sunt o metoda excelenta, deoarece astazi lumea tinde sa petreaca din ce in ce mai mult timp accesandu-le si vizitand fel de fel de link-uri care le ies in evidenta. Mai mult decat atat, o idee excelenta este sa platesti anumiti care au lista impresionante de Facebook sa dea share site-ului tau, iar astfel vei avea un trafic garantat la preturi relativ mici.

Posibilitatea de a plati publicitate online este de asemenea implementata, astfel ca anunturile tale vor aparea in dreapta paginii alaturi de multe altele si odata ce oamenii il vad si sunt interesati s-ar putea sa-ti maresti baza de clienti de la o zi la alta. Facebook-ul ofera si sansa de a-ti crea o pagina speciala dedicata site-ului tau pe care lumea o apreciaza si o imparte si prietenilor, iar modalitate mai eficienta de promovare pe Facebook nu cred ca exista.

Pentru un succes garantat iti poti deschide chiar o comunitate pe Facebook si sa iti maresti lista de prieteni in fiecare zi. Imagineaza-ti doar sa ai aproximativ 1000 de oameni care sa vada de fiecare data orice ce faci tu – grozav pentru web site.

Asadar incearca sa profiti in orice fel pentru a-ti promova website-ul deoarece nimic nu este interzis pe internet. Trebuie sa faci in asa fel incat de fiecare data sa iesi in castig fara de concurenta si de fiecare data sa le oferi ceva in plus vizitatorilor tai pentru ca doar astfel vei reusi sa-ti faci o lista de vizitatori si eventual clienti, care sa se intoarca de fiecare data inapoi.