Vreau sa-mi fac singur designul site-ului meu

Poate ca o persoana care vrea sa-si faca un site este limitata financiar si nu are bani pe care sa ii investeasca in acest aspect, dar vrea totodata ceva cat mai profesional. In acest caz ar trebui sa tii cont de sfaturile pe care ti le voi da in cele ce urmeaza.

Pentru inceput ar trebui sa inveti bazele HTML-ului pentru ca nu este un limbaj de programare chiar atat de dificil si te poate ajuta enorm pe parcursul procesului de web design. Este aproape imposibil ca cineva sa-si faca singur un web design de calitate fara sa cunoasca macar bazele unui limbaj de programare. In plus, poti incerca si programe care te ajuta si pe care le poti gasi pe internet. Cu ajutorul acestora poti obtine un site placut si atractiv fara sa cheltuiesti multi bani pe servicii profesionale.

Un design curat si simplu iti va asigura o parte din succes pentru ca nimeni nu vrea site-uri complicate pe care nu stii sa umbli si care, eventual, iti blocheaza browserul sau chiar computerul. In prezent sunt o multime de site-uri de succes pe care daca intri te gandesti din start „ de ce acest website are atat de mult succes?", dar adevaratul secret consta in web designul simplu si usor de folosit precum si publicitatea foarte mare impreuna cu anii de vechime.

Niciodata sa nu faci un site in multe culori sau sa folosesti la constructia lui culori stridente pentru ca acestea resping vizitatorul si ii da o senzatie de nesiguranta. Este in general adevarat ca foarte multe dintre SCAM-urile de pe internet folosesc un site colorat care sa atraga atentia inca de la inceput. O tema simpla si usor de folosit, odihnitoare pentru ochi de asemenea, poate face din site-ul tau un adevarat succes pentru ca va atrage oameni seriosi, iar oamenii seriosi sunt cei cu care preferi sa interactionezi in orice situatie.