SEO si web designul

La o prima vedere ai putea crede ca acestea doua, SEO si web designul, pot fi usor separate intre ele si ca functioneaza una fara cealalta, dar adevarul este ca ele functioneaza bine doar impreuna.

Nu toate companiile care iti asigura servicii de web design ofera si servicii de SEO pentru ca privit in ansamblu sunt doua ramuri total diferite. Un expert in web design nu trebuie neaparat sa fie si un expert in SEO sau vicerversa, dar odata ce munca pentru web design a fost depusa este riscant sa-si inceapa ulterior munca un expert in SEO pentru ca poate aduce prejudicii din cauza faptului ca unele modificari trebuiesc facute in structura site-ului.

Spuneam mai sus ca cele doua functioneaza bine doar impreuna si iti voi explica mai pe larg de ce am specificat asta. In primul rand un SEO facut eficient atrage cu siguranta un numar mare de vizitatori, dar acestia raman pe site sau se intorc si a doua oara doar daca ceea ce au vazut aici le-a placut – adica au avut o experienta placuta si au petrecut un timp de calitate. Toate acestea nu se pot intampla decat daca pagina ta de internet este bine pusa la punct in ceea ce priveste web designul.

Cel mai bine, atunci cand iti doresti o lucrare executata calitativ atat din punct de vedere al optimizarii pentru motoarele de cautare cat si al web designului, este sa cauti o firma sau o persoana speciliazata in ambele domenii care pe masura ce construieste site-ul sa stie cu exactitate ceea ce are de facut.

Este intr-adevar periculos sa umbli la structura unui site, mai ales daca acesta are un numar de vizitatori destul de bun, in incercarea de a-l optimiza SEO si mai bine, iar daca esti constrans totusi sa faci asta cel mai bine este sa apelezi la un expert in ambele domenii pentru a evita eventualele neplaceri.